Activiteiten

Mannen,

De roep van de wildernis heeft ons bereikt! Een episch mannenweekend wacht op ons, vol avontuur, ontdekking en broederschap. Bereid je voor op een onvergetelijke reis die je in contact zal brengen jezelf, die ander en dingen die groter zijn dan jezelf.

Wanneer: Donderdagavond 15 februari - Zondagmiddag 18 februari 2024 Waar: Ergens in de wildernis van Luxemburg

Het avontuur begint bij het vallen van de avond, als we ons verzamelen in de stilte. Laat de stadslichten achter je en stap de duisternis van de wildernis in, waar de sterren aan de hemel feller schijnen dan waar dan ook. De lucht zal gevuld zijn met de geluiden van de natuur, en we zullen ons laten leiden door het licht van het vuur en onze eigen innerlijke vuur.

Dit mannenweekend in de wildernis belooft een onvergetelijke ervaring te worden, een tijd van reflectie, avontuur en diepere connecties. Bereid je voor op het onbekende, want in de wildernis vinden we vaak niet alleen de natuur, maar ook onszelf en meer!

Laat ons weten of je mee wilt gaan op dit epische avontuur. We kijken ernaar uit om samen met jou de wildernis te verkennen, nieuwe herinneringen te creëren en onze vriendschap te versterken.

Laat ons uiterlijk 1 februari weten of je meegaat. En wees klaar voor een onvergetelijk avontuur! Schrijf je in voor het 4MBE XCC